Bioparc València crea una tarifa especial de Falles des del 16 al 19 de març

BIOPARC ha preparat un recurs lúdic per a conéixer millor la biodiversitat, el joc virtual 'Crea la teua falla BIOPARC'
El preu és de 18 euros | BIOPARC

«Estem immersos en la setmana fallera, amb vacacions per als estudiants i temps lliure per a dedicar a l'oci. En les circumstàncies excepcionals d'enguany a on ha de prevaldre la salut i seguretat, BIOPARC vol proposar l'experiència d'acostar-se a la naturalesa. I, en esta ocasió, perquè es disfrute tant al parc, a l'aire lliure, com des de qualsevol lloc, a través dels dispositius mòbils», anuncia Bioparc València.

Perquè els més xicotets puguen entretindre's amb alguns dels seus animals favorits, des de BIOPARC s'ha preparat un recurs lúdic per a conéixer millor la biodiversitat. Amb el joc virtual 'Crea la teua falla BIOPARC' podran divertir-se creant els seus monuments fallers, al mateix temps que afavorixen la conscienciació sobre la necessitat de protegir el medi ambient.

A través d'una senzilla aplicació, podran fer totes les composicions que vulguen triant un fons, a manera de llenç, sobre el que col·locar al seu antull animals i motius naturals, a demés d'escriure, dibuixar i acolorir. Podran triar entre tres fotografies reals del parc, de la sabana en l'estació seca i en la humida i el bosc de baobabs. Posteriorment han d'anar afegint vegetació i animals entre els que trobem girafes, zebres, ximpanzés, lèmurs, suricates, cocodrils, serps, etc.

Com totes les falles, també podran incloure «frases» per a anar creant una història i, finalment, la 'cremà' de la falla no sense abans pujar el volum del dispositiu per a escoltar una típica mascletà. Pot fer-se tantes voltes com es desitge i si s'imprimixen en manera pantalla o en paper poden compartir-se o fer concursos amb la família o amics. 

Oferta especial del 16 al 19 de març

I perquè eixos dies tots puguem sentir-nos com a xiquets, BIOPARC oferix del 16 al 19 de març entrades a preu infantil, de 18 euros. Una promoció limitada i exclusivament en línia que, amb el codi BIOFALLAS21, ens dona accés a la compra d'entrades a eixe preu especial.

Una oportunitat de descobrir l'oci amb causa que ens permet conéixer a les noves cries, contemplar escenes entranyables amb les famílies de goril·les i ximpanzés o simplement fer una passejada a l'aire lliure per a acostar-nos a la naturalesa salvatge dins de la ciutat.

BIOPARC continua incrementant l'oferta de servicis perquè l'experiència de la visita siga excel·lent. L'exhibició educativa 'El Cicle de la vida' oferix dos sessions diàries i els restaurants i cafeteries, afigen a les àmplies terrasses l'obertura dels espais interiors. Tot això amb la implementació de les mesures de salut i seguretat establides a cada moment per les autoritats el que ens permet disfrutar d'una jornada completa d'immersió en la naturalesa més amenaçada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat demana al govern reconsiderar la suspensió de la vacuna d'AstraZeneca" "Com serà el 'passaport Covid' europeu que ajude a reactivar els viatges en estiu"