El bo que subvencionarà viatges dins del territori valencià arriba el 20 d'octubre

S'haurà d'estar empadronat en un municipi del territori valencià
Descomptes per a viatjar pel territori valencià | Wikipedia

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel que s'aproven les bases reguladores i es convoquen les ajudes del Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana, que subvencionarà viatges dels valencians dins del territori amb fins a 600 euros, i que es posarà en marxa el 20 d'octubre.

La proposta busca «incentivar la demanda de servicis turístics interns en períodes d'estacionalitat davant dels negatius efectes socioeconòmics ocasionats pel Covid-19». 

L'objecte d'este decret és aprovar les bases reguladores de les ajudes directes del programa. Este consistix en incentius a la demanda de servicis turístics prestats en el territori valencià en períodes d'estacionalitat, buscant pal·liar les conseqüències econòmiques i socials generades pel Covid-19 sobre el sector turístic valencià i prolongar l'activitat i l'ocupació.

En concret, en este decret es recullen els criteris d'inscripció, els requisits i adhesió dels allotjaments i agències de viatge, els requisits dels servicis turístics objecte de l'ajuda, i les sol·licituds d'ajuda, i la dotació pressupostària. Es podran beneficiar d'estes ajudes les persones físiques que, sent majors d'edat, estiguen empadronades en un municipi valencià i s'inscriguen en el programa. Cada persona física únicament podrà sol·licitar una ajuda.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La UV puja posicions com a millor universitat en un rànquing internacional" "Almàssera convoca ajudes per a les empreses i autònoms"