Carolina Pascual: «Les universitats valencianes són espais molt segurs»

Les universitats i la Generalitat mantenen un estret seguiment de l'evolució de la situació sanitària
Ho ha afirmat Carolina Pascual | ACN

La consellera d'Innovació i Universitats, Carolina Pascual, ha assegurat este dimecres que «les universitats són espais molt segurs» i ha destacat la coordinació entre estes institucions i l'Executiu autonòmic en matèria de prevenció.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió de treball este matí sobre la situació sanitària de les universitats valencianes amb els rectors i rectores dels centres públics de la Comunitat, les conselleres d'Innovació i Universitats, Carolina Pascual, i de Sanitat, Ana Barceló; i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Després de la reunió, la consellera d'Innovació ha destacat l'esforç i el treball conjunt entre les universitats i l'Administració per a fer dels centres acadèmics valencians espais segurs. També ha subratllat la faena de coordinació entre les universitats i la Generalitat que mantenen un estret seguiment de l'evolució de la situació sanitària per a, en el cas de ser necessari, introduir noves mesures o adaptar les existents.

Fruit d'este treball es troben iniciatives com a recomanacions en l'accés de l'alumnat per a evitar aglomeracions en el transport urbà o els protocols de seguretat creats per a les residències universitàries, entre altres. «Les universitats són llocs molt segurs, es complixen les mesures de prevenció, higiene i ventilació que pauta Sanitat, però és important que prenguem consciència que hem de prendre totes les precaucions possibles», ha assegurat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mónica Oltra es partidària de restringir la hostaleria" "Alerta: Pacients amb Covid-19 en les UCI superen la mitat del màxim en la primera ona"