Casal Espanya Arena serà el nom del nou pavelló impulsat per Juan Roig en València

Està previst que s'inaugure en l'any 2023
Juan Roig ha finançat esta infraestructura | Europa Press

El nou pavelló València Arena, promogut en esta ciutat per l'empresari valencià Juan Roig a través de la mercantil Licampa 1617 S.L., es dirà 'Casal Espanya Arena' i tindrà com a objectiu posicionar la capital valenciana i altres parts del territori valencià «com a referent mundial en entreteniment».

Este nou espai multiusos, amb capacitat màxima de 15.600 espectadors per a vore el bàsquet  i de 18.600 en manera concert, estarà situat en el barri de les Quatre Carreres, al costat de l'Alqueria del Basket i del Pavelló Font de Sant Lluís. Està previst que s'inaugure en 2023.

Juan Roig, acompanyat de l'equip de Licampa 1617 S.L., ha visitat este dilluns l'inici de les obres del recinte que albergarà «actes deportius, culturals i d'entreteniment de primer nivell nacional i internacional», segons ha informat en un comunicat la mercantil. Esta societat ha sigut constituïda amb el patrimoni personal de l'empresari amb la finalitat de promoure la construcció d'un Arena en València.

El nom del pavelló

Des de Licampa 1617 S.L. han explicat que rep la denominació de 'Casal' «perquè representa l'essència de l'activitat dels barris de València i això és el que representarà l'Arena, un espai de trobada a on milers de persones es reuniran per a disfrutar d'actes deportius, culturals i d'entreteniment».

Igualment, han detallat que en el seu nom apareix també 'Espanya' «perquè no serà només per a la ciutat de València sinó també per a tot el territori valencià i el país». En esta línia, han apuntat que «un dels objectius» de la nova infraestructura és «convertir-se en un focus d'atracció turístic que complemente l'extraordinària oferta que existix en València i en Espanya».

D'altra banda, des de la mercantil han dit que en la denominació s'inclou 'Arena' perquè este és un concepte internacional que recull els recintes, pavellons i estadis coberts dissenyats específicament per a actes deportius, musicals o culturals de màxim nivell, que oferix «una gran visibilitat» i que es pensa «per a un gran número d'espectadors».

Casal Espanya Arena' s'alçarà sobre una parcel·la de 21.000 metres quadrats situada en els carrers d'Ángel Villena, del Bomber Ramon Duart i d'Antonio Ferrandis --al costat de l'Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís--, i ocuparà una superfície total construïda d'uns 47.000 metres quadrats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!