Proposen celebrar bous al carrer a l'octubre amb el 75 per cent d'aforament

Onda i Almassora seran els primers municipis a realitzar festejos taurins als seus carrers
Bous al Carrer |La Direcció de Seguretat i Emergències de la Conselleria de Sanitat es va reunir ahir amb la Federació de Penyes Taurines de Bous al Carrer de la Comunitat Valenciana, perquè els bous al carrer tornen a mitjan mes d'octubre als carrers.

Des de la Federació, han reforçat la seua postura que “la volta dels festejos ha de ser el més semblant al que sempre hem conegut i en eixa línia es treballarà la guia”. A més, en la reunió també s'ha tractat, que els aforaments en les Places de tots s'amplien en breu al 75 per cent.

Almassora i Onda seran les primeres localitats a celebrar festejos taurins al carrer. A més, està prevista la constitució d'una taula de tècnics, que elaboraran un document amb un pla de contingència, que establirà mesures obligatòries com l'ús de la màscara o la regulació dels accessos.


Per a finalitzar la Federació ha deixat clar que, “Treballarem a contrarellotge les dos pròximes setmanes, perquè, en breu espai de temps, ens facilite la Conselleria de Sanitat una data concreta en l'anhelada volta dels Bous al Carrer, sempre que la situació sanitària continue millorant”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Que fer si has patit danys pel temporal?" "Caiguda històrica de l'atur que descendeix en 82.583 persones"