La Diputaci贸 de Val猫ncia i CEV Val猫ncia col路laboraran per a impulsar el creixement econ貌mic i empresarial

Toni Gaspar: 芦脡s fonamental la col路laboraci贸 institucional en estos moments de crisi禄
Els dos presidents treballaran conjuntament per a impulsar el creixement valenci脿 | Diputaci贸 de Val猫ncia

La Diputaci贸 de Val猫ncia i la Confederaci贸 Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) col路laboraran per a impulsar el creixement econ貌mic i consolidar el teixit empresarial de la prov铆ncia de Val猫ncia amb l'objectiu de generar riquesa i benestar sostenible per als ciutadans.

D'eixa manera ho han acordat este dimecres el president de la Diputaci贸 provincial, Toni Gaspar, i la presidenta de la CEV en la prov铆ncia de Val猫ncia, Eva Blasco, amb la firma d'un conveni de col路laboraci贸, amb una duraci贸 de dos anys, que es traduir脿 en activitats conjuntes en diferents sectors productius.

Per al president de la Diputaci贸 de Val猫ncia, Toni Gaspar, 芦茅s fonamental la col路laboraci贸 institucional en estos moments de crisi i reactivaci贸 econ貌mica, tractant d'ajudar a tots els sectors econ貌mics i fent-ho de la m脿 dels qui realment coneixen el sector, les seues necessitats i prioritats, amb la finalitat de treballar de manera conjunta, efectiva i r脿pida en la recuperaci贸 laboral i econ貌mica en els municipis de la prov铆ncia禄.

芦Tots els esfor莽os que puguem fer per a revertir la situaci贸 actual per la que travessa la nostra economia a conseq眉猫ncia del Covid19 s贸n pocs. Al costat de la Diputaci贸 treballarem per a que no es perda teixit empresarial, amb els efectes negatius que aix貌 suposaria sobre l'ocupaci贸, i per a millorar el benestar de la societat, amb la que ens sentim altament compromesos禄, ha declarat Eva Blasco, presidenta de CEV en la prov铆ncia de Val猫ncia.

Fruit d'este conveni, es posaran en marxa diferents accions encaminades a impulsar el creixement econ貌mic de les comarques de la prov铆ncia de Val猫ncia, afavorir l'ocupabilitat i la gesti贸 del talent i fomentar la igualtat d'oportunitats. La Diputaci贸 de Val猫ncia i CEV鈥揤al猫ncia constituiran una Comissi贸 Mixta en r猫gim paritari, que s'encarregar脿 de la programaci贸, seguiment i valoraci贸 de les activitats que s'emmarquen en el conveni subscrit este dimecres.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Tot el territori valenci脿 passa a la fase 2 este dilluns" "Fase 2: El canvi destacat del govern per a les eixides al carrer"