La CEV proposa a Sanitat allargar l'obertura de comerços fins a les 20.00 hores

D'esta manera, d'acceptar-se la proposta, els locals veurien ampliat l'horari comercial en dos hores
Volen tancar a les 20.00 hores | Europa Press

La Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) ha traslladat a la Conselleria de Sanitat una proposta per a ampliar l'horari de tancament dels locals comercials fins a les 20.00 hores Â«coincidint amb la desescalada que previsiblement» s'iniciarà el pròxim 1 de març.

La iniciativa, que segons ha detallat la CEV en un comunicat, ha sigut «ben rebuda» pel departament que dirigix la consellera Ana Barceló, part de la Comissió de Comerç de la CEV després de «posar de manifest en l'últim Comité Executiu la necessitat d'establir una taula de treball entre el sector i la Conselleria».

D'esta manera, d'acceptar-se la proposta, els locals veurien ampliat l'horari comercial en dos hores després d'«haver quedat limitat a les 18.00 hores com a mesura de contenció de la pandèmia». Una circumstància que, per a la CEV, al costat de la limitació del 30% de l'aforament, des del sector han considerat «molt dures i perjudicials per a l'activitat comercial».

La Comissió confia que la millora en la situació de la pandèmia en el territori valencià i el compliment «estricte» de les mesures de seguretat que, ha defensat, «sempre ha fet el comerç», siguen «tingudes en compte per la Conselleria i es facilite esta flexibilitat d'horaris comercials que reclamen».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Generalitat triarà les pròximes setmanes els espais per a la vacunació massiva" "El govern espanyol anuncia quan es reprendran els viatges de l'Imserso"