Clausuren un pub situat en el centre de la ciutat de València per l'excés de soroll

El local situat en el centre de València comptava amb una sentència de tancament després de les denúncies dels veïns
El local comptava ja amb una sentència ferma | Cedida

L'Ajuntament de València ha ordenat el tancament d'un pub en l'avinguda Gran Via Marqués del Túria fins que solucione els problemes acústics denunciats pels veïns. El local es troba al costat de la plaça de Cánovas, una de les zones d'oci identificades en la ciutat de València.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', la sentència del passat mes d'octubre ordenava al titular de l'activitat de pub «o a qui exercisca l'activitat» que es desenvolupa en l'establiment la «immediata clausura de l'activitat de pub».

Segons explica l'Ajuntament en la seua resolució, la vigència de l'ordre de cessament de l'activitat de pub «es mantindrà fins que per la seua part es prove que les immissions acústiques ja no es poden produir, en haver adoptat les mesures necessàries per a això».

Les autoritats duran a terme un seguiment del compliment de la mesura

El consistori explica també que existix en estos moments un procediment obert de declaració responsable d'obres i autorització per a l'obertura d'espectacles públics i activitats recreatives. Per este motiu, haurà de comprovar-se amb caràcter previ a l'admissió de la declaració responsable d'Obertura, després de les obres executades, el compliment de la sentència.

El Servici de Llicències ha comunicat l'ordre a la Policia Local perquè duga a terme un seguiment del compliment o incompliment de la mesura i, en el supòsit de constatar-se l'incompliment de l'ordre de cessament immediat de l'activitat, «s'adopten per la Policia Local quantes mesures procedisquen conforme a dret, en execució subsidiària d'aquesta resolució».

En la resolució comunicada als interessats no cap recurs de reposició ni recurs contenciós administratiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els Reis Mags arriben a Gandia repartint il·lusió" "El lleig d'un conegut polític espanyol al rei Felip 'per error'"