L'Hospital Clínic de València donarà l'alta a les 48 hores als malalts de coronavirus sense risc

Es tracta d'un dels centres hospitalaris més saturats
Se'ls donarà un pulsòmetre | Cedida

L'Hospital Cl√≠nic de Val√®ncia √©s, en estos moments, un dels m√©s saturats per l'augment d'ingressos per coronavirus. Per aix√≤, donar√† l'alta als malalts menys greus de forma anticipada. D'esta manera, els malalts per Covid-19 sense grans riscos estaran en l'hospital un m√†xim de 48 hores.

Segons informa 'Levante-EMV', de la mateixa forma, el trasllat a casa no significar√† l'alta completa ja que se'ls donar√† un puls√≤metre per a mesurar a dist√†ncia les constants, el ritme card√≠ac i la stuci√≥ d'ox√≠gen per a fer un seguiment diari. A dem√©s, en les seg√ľents dos setmanes se'ls far√† tamb√© una radiografia tor√†cica. 

Des de l'hospital informen que estes altes anticipades nom√©s es podran donar a pacients amb coronavirus de menys de 60 anys, de baix risc i si en estes 48 hores han experimentat una millora pel que fa a la saturaci√≥ d'oxigen, la febre i si no hi ha risc en la respiraci√≥.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Els mercats de Gandia tornen a obrir" "Els metges d'Espanya avisen en plena segona onada d'un altre problema de salut p√ļblica"