El comit猫 d'experts de Ximo Puig avala la pr貌rroga de les restriccions en el territori valenci脿

El president de la Generalitat ha mantingut una reuni贸 amb els experts este dijous
Ha mantingut este dijous una reuni贸 amb els experts en diferents 脿rees que peri貌dicament l'acompanyen | Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut este dijous una reuni贸 amb els experts en diferents 脿rees que peri貌dicament l'acompanyen per a abordar l'evoluci贸 de la pand猫mia en el territori valenci脿. 

Segons informa 'Levante-EMV', entre les persones que han participat telem脿ticament es troben la comissionada de la Presid猫ncia de la Generalitat per a l'Estrat猫gia Valenciana per a la Intel路lig猫ncia Artificial, Nuria Oliver; la catedr脿tica d'脠tica de la Universitat de Val猫ncia, Adela Cortina; la subdirectora general d'Epidemiologia de la Conselleria de Sanitat Universal, Hermelinda Vanaclocha; el vicepresident de la Fundaci贸 Institut d'Investigaci贸 en Servicis de Salut, Ricard Meneu i la secret脿ria auton貌mica de Comunicaci贸, Beatriz Gallardo, entre molts altres.

Este grup d'experts ha avalat este mat铆 la pr貌rroga de les restriccions actuals durant quinze dies m茅s a causa de la incid猫ncia del coronavirus en el territori valenci脿. D'esta manera, la proposta que la comissi贸 interdepartamental aprovar脿 este dijous 茅s consensuada entre els tres partits que formen part del Consell. Tots consideren que la millor opci贸 茅s esperar i observar l'evoluci贸 de contagis i hospitalitzats per a decidir sobre la possible desescalada.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"脡s 煤til portar doble mascareta? El que opinen els experts" "Els hostalers valencians estudien rec贸rrer el seu tancament total"