Maldita Nerea, Andrés Suárez i Sofía Ellar, primeres confirmacions del nou festival Plaza Maravillas

Pret√©n ser ¬ęla primera gran festa de l'estaci√≥ del bon temps i del bon rotllo¬Ľ
Primers confirmats per al festival 'Plaza Maravillas' | Pixabay

Maldita Nerea, Andrés Suárez i Sofía Ellar són els primers artistes confirmats del cartell del nou festival 'Plaza Maravillas', que se celebrarà el pròxim 20 de juny en La Marina de València.

 

Produ√Įt per 'Fever', companyia dedicada al descobriment de plans d'oci, que comptar√† amb la col¬∑laboraci√≥ d''MC Eventos', el festival ¬ęcelebrar√† l'arribada de l'estiu i aspira a convertir-se en la primera gran festa de l'estaci√≥ del bon temps i del bon rotllo¬Ľ.

 

Maldita Nerea, Andr√©s Su√°rez i Sof√≠a Ellar s√≥n els primers que s'apunten a un festival que comptar√† amb una oferta ¬ęde primer nivell de grups i cantants nacionals que s'aniran comunicant en les pr√≤ximes setmanes¬Ľ, avancen els responsables de la cita musical en un comunicat.

 

Les entrades podran adquirir-se a través de www.plazamaravillas.com i l'app de Fever a partir del dia 3 de març. L'empresa ha activat una llista d'espera per a què els usuaris que ho desitgen puguen inscriure's i rebre una notificació amb les primeres entrades isquen a la venda a un preu especial.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram