El Consell allargarà les restriccions actuals fins a l'1 de març

Esta sèrie de propostes es duran a terme sempre que l'evolució de les dades de la pandèmia siga favorable
El territori valencià mantindrà les restriccions fins a l'1 de març | cedida

Demà dijous, 11 de febrer, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, presidirà una reunió interdepartamental per a analitzar la situació actual del coronavirus en el territori valencià i en ella es plantejarà allargar les actuals restriccions fins a l'1 de març i fer, a partir d'eixe moment, una desescalada progressiva però sense pressa.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', serà a partir de l'1 de març quan el Consell plantege reduir algunes de les restriccions, com posar el toc de queda entre les 23.00 o les 00.00 hores de la nit o tornar a obrir l'hostaleria. Tota esta sèrie de propostes es duran a terme sempre que l'evolució de les dades de la pandèmia siga favorable.

Pareix que a on hi ha més debat és en la reobertura de l'hostaleria, ja que mentres alguns es mostren partidaris de què bars i restaurants òbriguen fins a les 17.00 hores en un primer moment, amb limitació d'aforament tant fora com dins, hi ha altres que només aposten perquè estiguen disponibles per al públic només les terrasses.

Quant als comerços, pareix que no es plantegen canviar l'horari que hi ha vigent actualment, fins a les 18.00 hores excepte locals essencials.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El govern espanyol ha decidit l'ampliació d'esta restricció" "Els residus sanitaris dels hospitals valencians es dupliquen fins a 4.000 tones"