El Consell Escolar de Godella manté els dies 17 i 18 de març com a festius

El Consell Escolar ho ha decidit per unanimitat
Godella manté els dies 17 i 18 de març com a festius | ACN

El Consell Escolar de la localitat de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), baix la presidència de la regidora Teresa Bueso, ha decidit mantindre els dies 17 i 18 de març com a festius després de la reunió mantinguda durant el matí d'este dimarts en la que ha estat representada la comunitat educativa, les associacions de pares i mares de l'alumnat i els sindicats.

Després de la compareixença del president de la Generalitat, Ximo Puig, en la que recomanava la modificació dels dies festius de les festes falleres, ja que enguany no se celebraran les festes en honor a Sant Josep, el Consell Escolar de Godella ha decidit, per unanimitat, no modificar la condició de festius dels dies 17 i 18 de març.

Teresa Bueso, regidora d'Educació, ha explicat els motius pels que s'ha convocat al Consell Escolar de Godella: «A conseqüència de la situació sanitària originada pel Covid-19 i la recomanació donada pel president Puig, hem convocat el Consell Escolar Municipal, ja que és l'òrgan que decidix els festius escolars del municipi».

«Després de la votació oportuna, s'ha decidit mantindre els festius de la Setmana Fallera tal com es va acordar a principis del curs escolar i que l'alumnat no tinga classe durant els dies 17 i 18 de març», ha agregat la regidora.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Inesperat canvi en el reajustament de plantilla del Corte Inglés" "El sistema que usa Paterna per a garantir l'estabilitat dels arbres municipals"