Pugen els contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

Des de l'inici de la pandèmia, 59.805 persones han mort a causa del coronavirus
El Ministeri ha informat de 1.776 defuncions per coronavirus | Cedida

Els contagis per coronavirus en Espanya han pujat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dimarts, 2 de febrer, amb 10.757 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 2.851.869 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.776 defuncions per coronavirus, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total Ã©s de 59.805, 724 més que des de l'última actualització.

Este dimarts, Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 3.246. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies també ha sigut la Comunitat Valenciana amb 465 morts, a gran distància de la segona, Andalusia, amb 280.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les noves ajudes directes per a empreses i autònoms valencians" "Primer col·legi tancat en la província d'Alacant per coronavirus"