El coronavirus registra més de 18.000 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid és la comunitat amb major número de casos per coronavirus
54.637 víctimes des de l'inici de la pandèmia | EUROPA PRESS / ONU

Este dimecres, 20 de gener, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització de la situació del coronavirus en Espanya, que apunta que s'han diagnosticat 18.500 nous casos de coronavirus en les últimes hores. 

Ara bé, hui este total puja fins als 2.412.318 contagis, que és la xifra total d'infectats des de què va començar la pandèmia.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.146 defuncions en Espanya en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 54.637 morts per coronavirus.

Este dimecres, Madrid s'ha convertit de nou en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 5.570 nous infectats. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut el territori valencià amb 285 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El missatge de Carolina Pascual, consellera d'Universitats del govern valencià" "Detecten els majors nivells de restes del Covid-19 en aigües residuals de València"