Pugen els contagis per coronavirus en Espanya en les últimes hores

A demés, s'han confirmat dos morts en les últimes hores
Creiexen els contagis en Espanya | València Diari

Els contagis per coronavirus en Espanya no paren de pujar. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dilluns, 20 de juliol, que apunta que s'han diagnosticat 685 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Ara bé, les xifres continuen sense quadrar: mentres que divendres es comptabilitzaven 260.255  casos confirmats, hui este total puja fins als 264.863 contagis (en són 4.581 més). Este desajust es podria deure a casos no detectats en el dia previ, sinó en dies anteriors, i que no s'havien sumat.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 9 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 28.422, 2 més que el divendres.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Este dilluns, Aragó s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 325. A demés, les regions amb més defuncions en els últims 7 dies han sigut Castella-la Manxa i Madrid amb 3 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'elevada xifra de sancions en València per no portar mascareta" "Aprovats els tres dies festius escolars en Burjassot per al pròxim curs"