El coronavirus registra més de 4.000 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid lidera de nou el rànquing de contagiats per la pandèmia
Des de l'inici de la pandèmia, 43.668 persones han perdut la vida per esta malaltia | ISTOCKPHOTO

Este dimarts, 24 de novembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització del balanç de la situació en Espanya en la malaltia del coronavirus. En l'últim informe, s'han registrat 4.584 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.594.844.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.232 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 43.668 víctimes.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és de nou la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 1.029 diagnòstics per la malaltia en la capital d'Espanya. En este sentit, Catalunya també ha registrat 954 infectats per la pandèmia.

Respecte a les morts, 221 corresponen a Andalusia. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 167 víctimes per la pandèmia i Astúries 141 defuncions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Tripliquen els nous contagis en el territori valencià" "Última hora: 42 brots nous de coronavirus en el territori valencià"