El coronavirus registra més de 5.000 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

215 noves morts per coronavirus en Andalusia
La situació de Madrid i Catalunya és molt preocupant | Europa Press

Este dimecres, 25 de novembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització del balanç de la situació en Espanya en la malaltia del coronavirus. En l'últim informe, s'han registrat 5.400 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 1.605.066.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 1.204 defuncions per Covid-19 en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 44.037 víctimes, 369 més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és un dia més la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, el Ministeri ha notificat 1.105 diagnòstics per la malaltia en la capital d'Espanya. En este sentit, Catalunya també ha registrat 832 infectats per la pandèmia.

Respecte a les morts, 215 corresponen a Andalusia. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 165 víctimes per la pandèmia i Astúries 147 defuncions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Baixen els nous contagis en el territori valencià" "Última hora: 45 brots nous de coronavirus en el territori valencià"