Augmenten els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes 24 hores

Madrid notifica de nuevo más de 1.000 contagiados
Madrid supera de nou el miler de positius detectats per Covid-19 | Pixabay
 

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Després d'una setmana en la que Espanya pareixia haver conseguit mantindre la xifra de nous positius en 10.000 casos diaris, hui el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies.

Este divendres, 25 de setembre, Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 4.122 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 716.481 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 475 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies, i 25 víctimes menys que en el balanç d'ahir, 24 de setembre. Per la seua part, la xifra total de morts és de 31.232, 114 més que des de l'última actualització.

En l'última actualització dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és un dia més, la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, la capital d'Espanya ha superat de nou el miler de positius, concretament 1.001 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Aragó, amb 433 positius i Andalusia amb 381.

Respecte a les morts, 159 corresponen a Madrid, un número que triplica a la comunitat en segona posició: Andalusia, que acumula 54 defuncions. Castella i Lleó, per la seua part, notifica 51 i Aragó, 39 víctimes de la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció Coronavirus: Més de 600 nous casos de coronavirus" "Última hora: 23 brots nous de coronavirus en el territori valencià"