Baixen els contagis de coronavirus en Espanya durant les 煤ltimes 24 hores

Arag贸 lidera el r脿nquing de nous contagiats
La regi贸 amb m茅s defuncions ha sigut Castella i Lle贸 | 脌ngel Ullate

Els contagis per coronavirus en Espanya han baixat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'煤ltima actualitzaci贸 este dilluns, 26 d'octubre, amb 5.217 casos nous de coronavirus en les 煤ltimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de qu猫 va comen莽ar la pand猫mia, puja als 1.098.320 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en s猫ries setmanals i no di脿riament. En l'煤ltima actualitzaci贸, el Ministeri ha informat de 628 defuncions per coronavirus, en els 煤ltims 7 dies. Per la seua part, el balan莽 total 茅s de 35.031, 279 m茅s que este divendres, 23 d'octubre.

Este dijous, Arag贸 s'ha convertit en la comunitat aut貌noma amb m茅s nous casos notificats en les 煤ltimes hores, amb un total de 762. A dem茅s, la regi贸 amb m茅s defuncions en els 煤ltims 7 dies ha sigut Castella i Lle贸, amb 126 morts, a poca dist脿ncia de la segona, Madrid, amb 117.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Multes per botar-se el toc de queda en el territori valenci脿" "Atenci贸! Noves mesures per a frenar el coronavirus en Val猫ncia"