La costum amb els nostres gossos que podria acabar amb la seua vida

El col·lectiu de veterinaris s'ha mostrat preocupat

Primer Canicròs de Reus-Memorial Alba Chacón en imatges!
La costum amb els nostres gossos que podria acabar amb la seua vida| Àngel

Un comunicat que ha enviat 'Food & Drugs Administration (FDA)' assegura que donar un altre tipus de menjar als gossos que no sigua pinso pot ser perjudicial per als animals, ja que augmentaria el risc de què patisquen una malaltia cardíaca, concretament una miocardiopatia dilatada canina.

La investigació, que es va iniciar en juliol de l'any 2018, s'ha actualitzat fins a tres voltes més, ja que consideren que cada volta és més freqüent que les persones els hi donen menjar alternatiu sense pensar en el risc que això pot comportar.

S'està exposant als gossos a un excés de nutrients perjudicials

El pinso aporta a l'animal els nutrients essencials que necessita, com ara la proteïna que altres aliments no els dóna. A demés, pràcticament tots els gossos poden menjar-ne i en molt pocs casos els provoca algun tipo de reacció al·lèrgica.

Segons explica este estudi, des del col·lectiu de veterinaris, s'han mostrat preocupats per la freqüència de casos de gent que canvia el menjar dels seus gossos, sense ser conscients de què els estan exposant a un excés de nutrients exòtics que al contrari del que es creu, no són saludables per a ells.

També pots llegir...

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari