Vols crear els teus propis emojis de WhatsApp?

Coneix ací els trucs per a traure-li el major partit al teu WhatsApp, una de les aplicacions de missatgeria més usades a nivell mundial

WhatsApp és una de les aplicacions de missatgeria més usades a nivell mundial, per aixó volem explicarte  xicotets trucs amb els quals podem posar més al nostre gust la nostra app.

Emojis personalitzats

 

Els usuaris de terminals iPhone tenen la possibilitat de posar la seua cara als emojis dels seus missatges des de dins de la pròpia app de WhatsApp. Solament has d'obrir una conversa, prémer sobre la icona de l'emoji que apareixen a la cantonada esquerra inferior i una vegada ací, prémer per a començar un disseny del seu propi avatar.

En Android podràs descarregar una app des de Google Store que permeta el seu disseny com My Emoji, que funciona molt bé en telèfons Samsung.

Dictar missatges

 

WhatsApp compta amb l'opció de dictar missatges i no escriure'ls. Tan sols has d'obrir una conversa, fer clic sobre la barra de l'escriptura i prémer damunt de la icona amb forma de micròfon en la part inferior de la pantalla del mòbil.


S'obrirà en eixe moment l'opció de gravador i esta anirà transcrivint totes les paraules que tu li vages dient. També pots posar signes de puntuació i editar el text abans de enviar-lo per WhatsApp.

Protegeix les teues fotos i les teues converses

Si el que vols és que segones o terceres persones no xafardegen els teus missatges, des de WhatsApp faciliten una funcionalitat que permet protegir els missatges. Posar-li contrasenya a l'app farà que persones alienes no puguen accedir a l'aplicació.

En canvi, si el que cerques és protegir les teues imatges en WhatsApp, tan sols has d'obrir l'app i entrar en configuració/ajustes, i una vegada ací, dirigir-te a 'Dades i emmagatzematge'. Des d'ací podràs trobar opcions sobre l'ús de dades en el terminal i el que seria més útil seria anar entrant en les diferents categories en WhatsApp i activar l'opció mai en les descàrregues automàtiques.


Canviar tipus de lletra

 

En cas que vulgues enviar una frase amb lletres en negreta dins de WhatsApp, has d'assegurar-te que el missatge que tinga dos símbols d'asteriscos, al principi i el final. Si vols enviar-ho en cursiva, en comptes d'utilitzar asteriscos hauràs d'utilitzar guions baixos i si el que vols és un missatge ratllat, has de canviar els guions baixos per virgilianes (~).

L'últim cas és si vols canviar el tipus de lletra en WhatsApp, l'únic alternatiu és el monoespaiada, on per a aconseguir-lo has de col·locar tres comes volades a l'inici i al final. ('''_ ´´´). També és possible fer canvis des de la mateixa barra d'escriptura, escriu el text, prem damunt del mateix i selecciona. Després d'això et donaran diverses opcions d'edició.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Comptes Casa Reial: regals institucionals i 244.000 euros per a Felipe VI" "Sanitat invertirà més de 64 milions d'euros per a reforçar l'atenció en estiu"