Els hotels de Benidorm tanquen en la tardor per la crisi del coronavirus

El Covid-19 ha portat esta situació a la localitat
Benidorm tanca pràcticament tots els seus hotels a causa de la crisi del coronavirus | Plano a plano
 

Benidorm està vivint un dels seus pitjors moments a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Per primera volta en la seua història, la ciutat de la comarca de la Marina Baixa (Alacant) s'ha vist obligada a tancar els seus hotels, ja que viuen principalment del turisme britànic.


Tal com han informat fonts hoteleres, «dels 142 hotels que té Benidorm només una quinzena quedaran oberts en setembre». A pesar de què el mes d'agost ha anat millor del que esperaven amb un 63% d'ocupació, les previsions són nefastes.

El turisme de tardor és sobretot de persones majors, jubilats o pensionistes, «que optarà per retardar vacacions per a quan hi haja vacuna o una situació sanitària més controlada». «A demés, falta per saber la decisió del Imserso sobre els viatges de les persones de la tercera edat, que creguem que no ha organitzat viatges enguany pel número de contagis diaris que ara té Espanya», han assenyalat estes fonts.

Per últim, expliquen que «dels 38.000 llits que normalment oferix Benidorm durant la tardor i l'hivern, la tercera edat ocupa habitualment 6.000 llits, xifra que no creguem que es conseguisca esta temporada», han conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sánchez es mulla de manera clara sobre un confinament total en Espanya" "Una pacient amb Covid-19 s'escapa d'un hospital valencià abans de ser ingressada"