Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Detingut al Marroc un jihadista que presumptament pretenia atemptar a Sevilla

La Policia Nacional està procedint al registre del seu domicili en la capital andalusa, segons el Ministeri.
Leer en español
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

La Policia Nacional i els serveis d'informació espanyol i marroquí han desenvolupat una operació antiterrorista, dirigida pel Jutjat Central d'Instrucció Número 4 i la Fiscalia de l'Audiència Nacional, que ha culminat amb la detenció al Marroc d'un jihadista que presumptament tenia previst atemptar a Sevilla, segons informa el Ministeri de l'Interior.

 

La Policia Nacional està procedint al registre del seu domicili en la capital andalusa, segons el Ministeri, que va acordar la setmana passada el reforç dels dispositius de seguretat i de les capacitats d'informació, de control i de seguiment antiterrorista per part dels Cossos de Seguretat de l'Estat, així com de la resta dels cossos policials, amb motiu de la celebració de la Setmana Santa i de les pròximes eleccions.

 

Com a conseqüència d'aquesta decisió, s'estan desenvolupant dispositius específics en cadascuna de les ciutats espanyoles per a garantir la seguretat ciutadana i el normal desenvolupament d'aquests actes.

 

Aquest reforç es concentra, fonamentalment, en els espais i mitjans de transport, esdeveniments religiosos, d'oci o lúdics amb alta afluència de persones i en aquells llocs estratègics que són imprescindibles per al normal funcionament de l'activitat ciutadana.

 

Inclòs en eixe reforç de la seguretat, el Ministeri de l'Interior va posar en marxa el passat 12 d'abril un ampli dispositiu de Policia Nacional i Guàrdia Civil en coordinació amb policies autonòmiques.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris