La Diputació d'Alacant talla la CV-833 per a garantir el tancament perimetral d'Elda

La decisió s'ha pres este dimecres per la vesprada
La mesura s'ha pres el dimecres | Ajuntament d'Alacant

La Diputació d'Alacant ha anunciat el tancament «de manera immediata» de la carretera CV-833, que unix els municipis de Sax i Elda, en el Vinalopó Mitjà (Alacant), per a garantir el confinament perimetral d'este últim municipi acordat per la Generalitat Valenciana a causa de l'alta incidència del coronavirus.

La decisió l'ha presa el Centre de Coordinació Operatiu Integrat (CECOPI) durant una reunió celebrada en la vesprada d'este dimecres en la que han participat el diputat de Carreteres, Alejandro Morant, i el responsable provincial d'Emergències, Javier Sendra. El punt de tall es durà a terme en la boga de les dos localitats de la comarca, ha informat la corporació provincial en un comunicat.

Morant ha manifestat que la Diputació acatarà i col·laborarà en qualsevol acord o decisió del CECOPI «amb tots els nostres mitjans a través de les brigades de carreteres», encara que ha apuntat que «no és competència provincial limitar la lliure circulació de vehicles».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Burjassot acull el diumenge l'obra 'Alicia en el musical de les meravelles'" "Barceló davant de l'hosteleria: «El principal és protegit la salut»"