La Diputació de Castelló secunda amb 90.000 euros a les associacions taurines de la província en 2021

Estes ajudes van destinades a l'organització de festejos taurins i a publicacions, exposicions i conferències relacionades amb la festa taurina

Bous al Carrer

La Diputació Provincial ha aprovat les bases per a la convocatòria d'una línia d'ajudes dotada de 90.000 euros, destinades a associacions taurines de la província de Castelló.

Amb elles es finançaran activitats relacionades amb el món taurí per a potenciar esta festa en tot el territori castellonenc durant l'exercici de 2021.

Estan contemplades l'organització i realització de festejos taurins i la publicació de revistes, exposicions o conferències relacionades amb la cultura taurina.


La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que estes ajudes ‘’són necessàries per a reactivar una tradició de la província’’ i ha afegit que espera que ‘’la pandèmia avança favorablement i totes les nostres comarques puguen gaudir d'uns festejos taurins segurs’’.


Aquelles associacions que estiguen interessades a concórrer en este procediment hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini d'1 mes a comptar des de l'endemà al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Bous al Carrer

Cal recordar, que després de més d'un any sense cap esdeveniment taurí en la província de Castelló igual que pràcticament la resta d'Espanya pel coronavirus, s'hi han tornat a celebrar.

Els bous al carrrer com es coneixien abans de la pandèmia encara no tornaran, ja que actualment només es realitzen actes taurins en places amb restriccions de públic i totes les mesures sanitàries necessàries.


 

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari