Educació envia als centres mascaretes transparents per a millorar l'atenció a l'alumnat amb problemes auditius

Amb este material «es treballarà millor amb l'alumnat que necessita reforç d'audició i llenguatge»
Ajudarà a l'alumnat amb problemes auditius | Europa Press

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha iniciat l'enviament de 3.458 mascaretes transparents i 3.458 pantalles facials destinades al professorat dels centres sostinguts amb fons públics que atén l'alumnat que necessita reforç d'audició i llenguatge, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Este material el rebran els 602 centres d'Educació Especial, centres ordinaris amb unitats específiques d'Educació Especial, com les aules CyL, centres ordinaris que tenen escolaritzat alumnat amb pèrdua auditiva, i els equips dels Servicis Psicopedagògics Escolars (SPE).

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha destacat que estes mascaretes transparents permetran la visualització dels moviments de la boca i músculs facials del personal educatiu, al mateix temps que actuen com un element de protecció sanitària, amb el que «es treballarà millor amb l'alumnat que necessita reforç d'audició i llenguatge».

En eixe sentit, ha assenyalat que ja havíem detectat que l'ús obligatori de mascaretes en les aules suposa en alguns casos «una barrera perquè el professorat puga comunicar-se  amb l'alumnat d'audició i llenguatge». Per això, ha recalcat que s'ha conseguit l'autorització de mascaretes transparents perquè el professorat les puga usar en eixos casos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Posen carpes en l'Hospital de Llíria per a fer proves PCR" "Confinen un centre de gent amb diversitat funcional en Ontinyent afectat de Covid-19"