INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Embós espectacular en la CV-36, a l'eixida de València, per un intent de suïcidi

Agents de Policia i Bombers han tallat el trànsit en l'hora punta de la vesprada
El trànsit ha estat tallat completament en els dos sentits | Trànsit València

 

Esta dimecres de vesprada, cap a les 18.30 hores, s'ha tallat tot el trànsit a l'eixida de València. Segons pareix, un home estava caminant per la calçada en la carretera CV-36, l'autovia que connecta València amb Torrent. La Policia ha tallat la circul·lació en els dos sentits en l'eixida del Camí Nou de Picanya.

 

 

Les accions policials han conseguit solucionar el problema en 25 minuts, cosa que ha permés recuperar un trànsit fluïd a les 18.56 hores. Amb tot, alguns usuaris s'han fet ressó de l'embós monumental que s'ha produït en un moment, ja que és l'hora punta d'eixida de molta gent de la faena i que treballa en València.

 

 

Tot i que algunes informacions inicials parlaven d'un accident en la rodalia, des del començament, les autoritats han parlat d'una «acció policial». Alguns usuaris, fins i tot, han fet fotos del lloc i han afirmat que es tractava d'un intent de suïcidi. Des de València Diari continuarem informant del cas.

 

Un home amenaçava de tirar-se en la CV-36 | Twitter

 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!