Un encertant a Benidorm guanya més d'1,6 milions d'euros en el sorteig de 'La Bonoloto'

De Segona Categoria -cinc encerts més Complementari- s'han comptabilitzat quatre bitllets encertants, un d'ells validat en l'Administració de Loteries número 4 d'Elda

L'amo d'un bitllet de 'La Bonoloto' validat a Benidorm percebrà més d'1,6 milions d'euros en haver estat l'únic encertant de Primera Categoria en el sorteig celebrat este dilluns, segons va informar Loteries i Apostes de l'Estat.

El billet guanyador

El bitllet guanyador ha estat validat en el Despatx Receptor número 3.565 de Benidorm, situat en Avinguda Jaume I, 2, en l'Edifici Roserar. El seu propietari cobrarà un total d'1.679.970,11 euros.

La combinació guanyadora

La combinació guanyadora del sorteig de la Bonoloto celebrat este dilluns, 11 d'octubre de 2021, ha estat formada pels números 9, 7, 10, 17, 20 i 26. El número complementari és el 25 i el reintegrament, el 6. La recaptació d'este sorteig va ascendir a 2.770.067,50 euros.

De Segona Categoria

De Segona Categoria -cinc encerts més Complementari- s'han comptabilitzat quatre bitllets encertants que han estat validats en l'Administració de Loteries número 4 d'Elda, en la número 3 de Lugo, en la número 1 de Salvaterra (Àlaba) i en el Despatx Receptor número 66.065 de Lasarte-Oria (Guipúscoa).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen que als pares que maltracten als seus animals se'ls denegue la custòdia" "Espanya activa una nova operació per a evacuar a quasi 300 afganesos"