Alerten d'una nova estafa a través del correu electrònic que suplanta la identitat de Correus

Es tracta d'una alerta qualificada amb risc alt
En este missatge s'informa de qu√® s'ha tractat d'entregar un paquet per√≤ que no s'ha pogut fer | ACN

Este dilluns, l'Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe) ha alertat d'un cas d'estafa i frau massiu per internet en el que s'est√† suplantant la identitat de Correus.

Segons informa 'Levante-EMV', s'ha detectat una campanya d'enviament de correus electr√≤nics fraudulents que simulen tindre de remitent a Correus per a difondre un programa malici√≥s que busca infiltrar-se en un dispositiu sense coneixement de l'usuari per a obtindre dades banc√†ries o informaci√≥ personal.

Es tracta d'una alerta qualificada amb risc alt i que se centra en els correus electr√≤nics que tenen com a assumpte: ¬ęOrdre Retornada - [aneu (n√ļmeros aleatoris)]¬Ľ. En este missatge s'informa de qu√® s'ha tractat d'entregar un paquet per√≤ que no s'ha pogut fer i es convida a l'usuari a qu√® reprograme l'enviament en 3 dies a una nova direcci√≥, pagant abans entre 2,99 i 3,40 euros.

Els correus tenen un enlla√ß que simula ser de l'√†rea de clients de Correus, per√≤ en realitat redirigix a la v√≠ctima a una p√†gina web maliciosa. Es recomana als usuaris no obrir ni descarregar els arxius que van adjunts a este missatge.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El pla de resposta immediata de Sanitat davant l'augment de casos" "Atenció: Nova xifra de contagis per coronavirus en Espanya"