L'estafa dels falsos inspectors de Sanitat en Utiel

També oferixen mascaretes i gels desinfectants
Es tracta de bandes de delinqüents | València Diari

 

L'Ajuntament d'Utiel, en la Plana d'Utiel (València), alerta sobre l'estafa dels falsos inspectors de Sanitat. Es tracta de delinqüents que toquen a les portes fent-se passar per inspectors de Sanitat, aprofitant la situació d'emergència sanitària que viu el país pel coronavirus.

 

Estes persones acudixen, principalment, a les cases de gent major, els més vulnerables, afirmant que els envien des de Sanitat per a fer-los la prova del COVID-19, desinfectar sa casa o oferir-los mascaretes o gels desinfectants. Per esta raó, el consistori ha fet una sèrie d'aclariments i recomanacions al veïnat:

 

  • Cap organisme oficial està fent esta classe d'inspeccions ni visites domiciliàries.
  • Es tracta de bandes de delinqüents que, aprofitant la crítica situació d'esta emergència sanitària, pretenen entrar a furtar en les cases.
  • Sol·liciten que la gent compartisca esta informació entre familiars i amics i, en el cas de rebre esta classe de visites en sa casa, recomanen tancar la porta i avisar a la Policia Local (96 217 11 53) o a la Guàrdia Civil (062) per a què intervinguen com més prompte millor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram