Este videoclip filmat en València està arrasant en Youtube

La mexicana, Danna Paola, estrela de la sèrie 'Élite' es una de les protagonistes del vídeo
La mexicana, Danna Paola, estrela de la sèrie 'Élite', en el vídeo | YouTube

Les productores valencianes Paula Collado i Carmen Fortea, de Corinne Films, han conseguit que el seu videoclip filmat íntegrament en València amb el grup britànic 'New Hope Club' acumule ja més de 1,5 milions de visites en el portal de YouTube.

Es tracta del vídeo musical de la cançó 'Know Me Too Well' del trio juvenil anglés en col·laboració amb la mexicana Danna Paola, estrela de la sèrie 'Élite', original de Netflix, segons informa la productora.

  

D'esta manera, en només unes setmanes, més d'1,5 milions de persones de tot el món han vist en YouTube el videoclip «d'una de les bandes angleses més prometedores, i considerada el relleu de 'One Direction' en l'àmbit de les 'boy bands' bitàniques.

  

El rodatge va tindre lloc el setembre passat en València i va ser «exprés, un treball de dos setmanes», i a més va comptar amb la presència d'un guitarrista de la sala Gestalguinos, ja que la banda buscava una estètica «típica espanyola».

«La intenció inicial del grup era rodar en Sevilla, però els vam convéncer de què València podia oferir possibilitats infinites. Era qüestió de trobar a les persones adequades per a recrear l'ambient festiu i expressiu que buscaven», assenyalen des de Corinne Films.

Entre les localitzacions triades per Corinne Films per al videoclip destaquen 'Convent Carmen' en el Carmen, 'Espadán 31' en el Cabanyal o una pista esportiva en Campanar i el pub 'Trombó'.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més servicis de metro i tramvia per a la Nit de Halloween i Tots Sants" "El nou ‘superradar’ que caça vehicles a més d'un quilòmetre de distància"