INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

'Benidorm', la nova sèrie de comèdia d'Antena 3

Antonio Pagudo i María Almudéver seran els protagonistes
Els protagonistes de 'Benidorm' | Antena 3

Els actors Antonio Pagudo i María Almudéver seran els protagonistes de 'Benidorm', la nova sèrie original d'Atresmedia Televisió per al prime time d'Antena 3. La ficció, produïda en col·laboració amb 'Plano a Plano', es troba en procés final de càsting i començarà el seu rodatge en novembre. 

 

La nova sèrie d'Antena 3 farà de la ciutat de Benidorm, en la Marina Baixa d'Alacant, l'epicentre del seu rodatge, que es durà a terme íntegrament en localitzacions reals; tal com és senyal d'identitat de les produccions del segell 'Series Atresmedia'.

 

'Benidorm' està creada per César Benítez, Fernando Sancristóbal i Jon de la Costa. Sonia Martinez i César Benítez són els productors executius d'esta nova sèrie d'Antena 3. Jacobo Martos i Miguel Conde seran els directors de 'Benidorm', mentres que Fernando Sancristóbal i Jon de la Costa estaran al capdavant de l'equip de guió.

 

Este divendres s'ha revelat el nom dels seus dos protagonistes en una presentació organitzada en la ciutat alacantina per 'Benidorm Film Office', Fundació Turisme Benidorm-Visit Benidorm i que ha comptat amb la presència dels dos actors, dels productors executius de la sèrie (Sonia Martínez i César Benítez) i de l'alcalde de Benidorm, Antonio Pérez.

 

«Una de les senyes d'identitat de les sèries d'Atresmedia és reflectir les cultures que es troben al llarg de tota la geografia espanyola; el lloc on succedixen les històries forma també part de les nostres sèries. Creiem que això és un valor afegit, que diferencia a les nostres produccions i els dóna personalitat com ja hem demostrat amb 'Presumpte culpable', 'Mar de plàstic', 'Fariña' i, especialment, amb 'Allà baix', una de les nostres sèries de major èxit. Per això teníem clar que este nou projecte havia de tornar a eixir fora i fer de l'entorn un personatge més. I, en este sentit, Benidorm és una ciutat que s'ajusta a la perfecció a la nostra ideal i en la que, a més, estem trobant totes les facilitats per a poder posar-ho en marxa, alguna cosa que agraïsc a les seues autoritats», ha apuntat Martínez. 

 

Benidorm | EFE

 

Segons, César Benítez, productor executiu de la sèrie, «després de l'èxit de 'Allà baix', una comèdia basada en el xoc cultural i l'humor dialogal, en 'Benidorm' pretenem contar una història on l'humor estiga en la situació, en els moments que visquen els personatges, més que en el contrast. A més de ser una comèdia, 'Benidorm' ens parlarà de molts temes, com de les segones oportunitats, de l'amor o de l'amistat».

 

«Des de l'inici ens va cridar molt l'atenció gravar en Benidorm, ja que és una ciutat molt especial. A més d'aportar una gran mescla de cultures i un entorn únic i singular, volem mostrar que en ella les esperances poden veure's fetes», ha afegit Benítez

 

L'alcalde de la ciutat, Antonio Pérez, ha afirmat durant la presentació «'Benidorm' és una ficció que té valors que conjuguen molt bé amb la ciutat, ja que les dos busquen generar felicitat, una en els espectadors i una altra en els milions de turistes que la trien».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!