La Falla Mariano Benlliure-Acequia Tormos de Burjassot organitza la seua I Carrera virtual solidària

La carrera es farà del 22 al 31 de gener
Una falla de Burjassot organitza una carrera virtual solidària | Cedida

La solidaritat estarà present novament en la localitat de Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord (València), en una prova deportiva, una prova que, donada la situació sanitària, serà virtual. Es tracta de la I Carrera virtual solidària que organitza la Falla Mariano Benlliure-Acequia Tormos de Burjassot i que agafa el relleu al seu tradicional Sant Silvestre solidària en benefici de l'Associació Valenciana d'ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace).

La carrera, que es farà del 22 al 31 de gener,  compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d'Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez. Les inscripcions poden fer-se ja efectives a través d'este enllaç.

Les persones que s'apunten a la carrera de 5 km poden seguir les novetats de la mateixa a través de la xarxes socials de la Falla, des d'Instagram i Facebook.  A demés, la Comissió ha habilitat un correu electrònic, fallaempalme.virtualsolidaria@gmail.com per a solucionar qualsevol dubte que els puga eixir als participants.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sagunt acull la segona edició dels concerts del Factory Fest Lite" "Acusen l'Ajuntament d'Alacant de pràctiques «racistes»"