Fernando Simón reconeix l'error: «El que vam fer mal durant la pandèmia»

Jesús Calleja ha avançat sobre què parlarà l'epidemiòleg en 'Planeta Calleja'
Simón ha participat en el programa de Calleja | El Periódico

Jesús Calleja ha explicat esta matinada de dijous en el programa ‘El Faro’ de la Cadena Ser com va convéncer a Fernando Simón perquè estiguera en el seu programa: «Jo mateix li vaig telefonar, esperant-me un no rotund, dient-me que està la situació com perquè este home vinga i ens explique alguna cosa que no siga institucional, però la sorpresa és que va dir que sí i posarem una data», ha dit.

Simón parlarà en 'Planeta Calleja' sobre la pandèmia

«Li vaig telefonar perquè des de la comunitat alpinística sabíem que Simón escalava i a demés d’escalar molt bé, té un nivell bastant elevat. En eixe moment vam dir, si hi ha una persona que estiga ara mateix en l'actualitat i que li podíem fer les preguntes que no foren les que ja estan dites en les rodes de premsa, este és Fernando Simón», ha prosseguit Calleja.

El presentador de ‘Planeta Calleja’ entén la polèmica sorgida i respecta totes les opinions, però advertix que en el programa, Simón donarà detalls sobre «què es va fer malament en la pandèmia, què s'ha fet bé, quin és el present que tenim en este moment, què passarà des d'este moment al gener, què passarà de gener a juny i quan acabarà esta pandèmia».

El director del CCAES donarà una «informació esperançadora», assegura Calleja

«El programa és molt sorprenent, perquè no ha esquivat cap pregunta. Dona dates concretes, com serà el procés, quan s'acabarà la pandèmia», detalla Calleja, que avança que en l'episodi es dona «informació esperançadora. Si es complís crec que anem cap a un escenari molt bo en el moment en què les vacunes estiguen actives, no immediatament», afegix.

Calleja confessa que es vorà a un Simón diferent al de les rodes de premsa habituals d'anàlisi de la pandèmia: «No és el mateix que tu estigues posat amb el que toca dir, és a dir, amb el que hages de dir, o que de sobte estigues en un programa, a on l'espai és diferent, et desinhibixes, et relaxes, estàs fora d'esta pressió que pots tindre diàriament i que algú li faja les preguntes més com un ciutadà que com un periodista».

Des que es va conéixer la participació de Fernando Simón en ‘Planeta Calleja’ les opinions s'han disparat des de tots els àmbits i fins i tot el director del CCAES va ser preguntat per este programa en la seua última roda de premsa. Simón no va voler comentar res sobre este tema: «Les meues vacacions són les meues vacacions, no les comentaré», va sentenciar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Experts valencians donen algunes diferències entre la grip i el coronavirus" "Un pare agredix a la directora de l'escola de la seua filla per la quarantena"