Foios acull la segona edició del festival educatiu 'Fun Fest' este cap de setmana

Les activitats són gratuïtes
El festival comença el dissabte | EFE

Este cap de setmana, Foios, en l'Horta Nord (València), acull la segona edició del festival d'oci educatiu infantil i juvenil 'Fun Fest'. En esta ocasió, la Regidoria de Joventut ha preparat unes activitats a l'aire lliure repartides en les vesprades de dissabte i diumenge.

Durant el dissabte 26, des de les 17.00 hores en el Pàrquing Sud, tindrà lloc la primera de les activitats que consistirà en educació viària i circuit de karts dirigit a xiquets. Els assistents, primer rebran una xerrada d'educació viària i, després, disfrutaran del circuit de karts ecològics.

Quant al diumenge 27, a les 17.30 hores, en l’Albereda es farà la segona de les activitats. Esta és l’Escape Room Super Herois, dirigida tant a xiquets com a adolescents. En ella, els participants, dividits en cinc grups, hauran de seguir les pistes repartides per tota l’Albereda per a conseguir salvar el món.

Cal destacar que per a les dos activitats serà obligatori l'ús de mascareta, i abans d'entrar a cada una d'elles hi haurà rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i es prendrà la temperatura a tots els participants. Les activitats són gratuïtes i amb places limitades. Totes aquelles persones interessades a participar han d'enviar un correu a joventut@foios.es indicant nom, cognoms, edat, DNI i telèfon de contacte; i les entrades es podran arreplegar de dilluns a divendres en l'Ajuntament de Foios i també dijous i divendres en el Punt d'Informació Juvenil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Samantha 'OT': La nova cançó en valencià de l'artista de Beniarrés, número 1 en vendes" "Fotos: Les escultures de València s'han despertat amb mascaretes"