Ford Almussafes trasllada a Amèrica del Nord el 90% de la fabricació dels seus motors

La decisió afectarà a unes 900 persones
Ford Almussafes | EP

La planta de motors de Ford Almussafes, en la Ribera Baixa (València), no fabricarà la nova generació de motors Ecoboost de 2.0 i 2.3 litres, després de què la companyia haja decidit traslladar la seua producció a Amèrica del Nord a partir de 2022.

  

Segons han informat fonts de Ford España, la decisió es justifica perquè més del 90% dels actuals propulsors Ecoboost fabricats en Almussafes s'exporten a Amèrica del Nord.

«Esta decisió situarà la producció del nou motor més prop de les operacions d'assemblatge dels vehicles implicats i millorarà la nostra eficiència global de fabricació», van detallar des de Ford

La decisió afectarà a unes 900 persones encarregades de l'elaboració de propulsors Ecoboost 2.0 i 2.3.

A pesar de tot, l'empresa apunta a que les projeccions de volum de motors fabricats en l'actualitat en la planta valenciana continuen sent «fortes» i que la producció continuarà almenys fins a 2024.

En este sentit, Ford buscarà potencials oportunitats de producció per a la planta de motors de València a través d'una revisió contínua de la seua cartera de productes.

«La companyia compartirà amb els representants dels treballadors i altres parts implicades de la Planta de Motors de València més detalls sobre futures alternatives a mesura que estiguen disponibles», van apuntar des de l'empresa.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Llíria, Ciutat Creativa de la Música de la Unesco" "9.000 matalassos apareixen en Torrevieja"