Diversos funcionaris de la Conselleria d'Igualtat en quarantena pel positiu d'un familiar

S'ha activat el protocol de prevenció en la torre 3 de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre
Diversos funcionaris han sigut posats en quarantena | Wikipedia

El protocol de prevenció ha hagut d'activar-se en les dependències de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre després de què un familiar d'un dels funcionaris haja donat positiu en coronavirus.

Segons ha avançat 'Levante-EMV', diversos funcionaris que treballen en dependència en el semisoterrani de la torre 3 de la Ciutat Administrativa han hagut de posar-se en quarantena com a forma de prevenció per a evitar un possible brot de Covid-19 entre els treballadors.

A pesar d'això, la Conselleria encara no ha confirmat a quants treballadors afecta ni a què zona específica, ja que en el semisoterrani es troben la Direcció General de Diversitat Funcional i Salut Mental, part de la Direcció General d'Atenció Primària i Autonomia Personal i personal informàtic i de manteniment.

Ara com ara, se sap que els treballadors han sigut enviats a les seues cases a l'espera de conéixer els resultats de les proves, per a saber si realment el coronavirus ha arribat a esta zona de la Ciutat Administrativa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una localitat valenciana fa una crida a l'autoconfinament dels seus veïns" "Tanca un ajuntament valencià davant un possible brot de coronavirus"