El futbolista Marcelo visita València a pesar del tancament perimetral

En la foto que ha compartit en xarxes, tota la família apareix sense mascareta
Marcelo va compartir la foto en Instagram | Instagram

La Generalitat Valenciana ha obert expedient informatiu després que el futbolista del Reial Madrid, Marcelo, haja publicat este diumenge una fotografia en la platja de la Malva-rosa de València a pesar del tancament perimetral decretat en el territori valencià.

D'eixa manera ho han confirmat a Europa Press fonts de l'administració autonòmica, que recorden que saltar-se el tancament perimetral del territori valencià podria ser sancionat sobre la base del decret llei 11/2020 de règim sancionador contra els incompliments de les mesures contra el Covid-19.

En l'Instagram del jugador madridista es pot vore una foto de la seua família --tots ells sense mascareta-- en la platja valenciana amb el missatge 'Domingo de sol'. Des de la Generalitat apunten que l'incompliment d'una ordre general de confinament decretat és una infracció lleu prevista en l'article 5.5 del decret llei. Les infraccions lleus, detallen, són sancionades amb imports que van dels 60 als 600 euros.

El Servei d'Espectacles de la Conselleria de Justícia serà l'encarregat d'instruir l'expedient i proposar sanció. A més, es podria proposar sanció per no portar la mascareta, que és obligatòria en espais públics. Esta proposta de sanció està fixada amb un import de 100 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Confirmen la millor notícia sobre el portacontenidors del Canal de Suez" "La petició de l'OMS als països rics: 10 milions de vacunes per als més necessitats"