La Generalitat anuncia una nova línia d'ajudes per a sectors afectats per les últimes restriccions

«Viurem uns mesos encara molt complicats per a l'economia», explica el president de la Generalitat
Noves ajudes per als sectors afectats per les últimes restriccions | Agències

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat este dijous una nova línia d'ajudes per als sectors afectats per les últimes restriccions en el territori valencià, com el tancament de l'hostaleria a les 17.00 hores o el toc de queda a les 22.00 hores de la nit.

Estes prestacions es definiran en els pròxims dies en col·laboració amb els propis sectors, ha avançat després d'una reunió de treball amb el president de la patronal CEV, Salvador Navarro, i els secretaris generals d'UGT-PV, Ismael Sáez, i CCOO PV, Arturo León.

De moment, les tres parts han iniciat la discussió sobre quines ajudes són necessàries i que quantia, abans d'una altra reunió tècnica este divendres. L'objectiu és «solucionar eixe suport que és exigible per part dels sectors afectats i que en la mesura del que econòmicament puga, la Generalitat vol fer front».

«Són accions que tenen conseqüències en l'àmbit econòmic i hem de donar-los resposta»

Puig ha destacat el diàleg amb sindicats i empresaris per a fer front a les restriccions decretades per a la millora de la qualitat assistencial i la lluita contra la pandèmia. «Són accions que tenen conseqüències en l'àmbit econòmic i hem de donar-los resposta», ha afirmat en declaracions remeses als mitjans.

«Viurem uns mesos encara molt complicats per a l'economia, però la Generalitat està absolutament convençuda que d'ací a poc, gràcies a la vacunació, conseguirem superar esta situació», ha asseverat per a reiterar la seua intenció d'ajudar al fet que puguen tirar avant les empreses que afronten dificultats encara que tinguen viabilitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oliva convoca els premis de poesia Francisco Brines" "Actualització: Les carreteres tallades a causa del temporal 'Filomena'"