La Generalitat Valenciana comet un gran error amb la senyera en una de les seues campanyes

Es tracta de la campanya 'Platges Segures'
Imatge del web de la Generalitat Valenciana explicant els símbols de la Comunitat | Generalitat Valenciana

En el mateix logotip de la Generalitat Valenciana, es pot observar que la senyera del territori valencià està formada per quatre barres. De fet, en el seu propi lloc web disposen d'una entrada explicant els símbols de la Comunitat. Però pareix, que no ho tenen tan clar.

Esta mateixa setmana, la Generalitat Valenciana ha presentat en la localitat de Sagunt, en la comarca del Camp del Morvedre (València), la campanya 'Platges Segures', per a conscienciar sobre la necessitat de disfrutar de l'estiu de la forma més segura possible a causa de la presència del virus.

D'esta forma, s'ha creat la pàgina web 'Platges Segures', en la que apareix un mapa amb les 60 platges del territori valencià i una fitxa explicativa de cadascuna que inclous l'aforament en temps real, les seues característiques i els servicis de socorrisme dels que disposa, entre altres. 

Imatge del cartell de la campanya 'Platges Segures' | Cedida

A demés, la Generalitat ha creat un cartell per a anunciar esta campanya que s'ha penjat en alguns punts clau del territori per a informar a la ciutadania sobre l'existència d'este servici online. Però estos cartells podrien provocar alguna que altra polèmica.

Els cartells anunciadors mostren la informació en cinc idiomes diferents: valencià, castellà, anglés, alemany i francés. Fins ahí tot correcte. Però si ens fixem en la part que mostra les dades en valencià, primerament trobem una oració sense massa sentit i escrita per algú que, pel que pareix, no sap escriure en la nostra llengua. 

Per altra banda, la senyera del territori valencià apareix amb més de quatre barres, cosa que fa que es qüestione que la pròpia Generalitat tinga nocions bàsiques de la història dels valencians. Podem acceptar que els dissenyadors que han fet la campanya no coneguen el símbol d'identitat del nostre territori?

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Els contagis en Espanya tornen a pujar en les últimes 24 hores" "La pandèmia s'accelera en el territori valencià en l'última setmana de juliol"