L'Ajuntament de Godella ha organitzat una campanya contra la violència masclista

Totes les obres s'hauran d'enviar, abans del 25 de novembre
La proposta de l'Ajuntament de Godella en el Dia Internacional contra la Violència de Gènere | Ajuntament de Godella

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha creat a través de la Regidoria d'Igualtat la campanya 'Tot un poble contra la violència masclista'. A través d'esta acció es convida a tot el veïnat a enviar una cançó, un poema, un quadre, una fotografia.

El consistori ha manifestat que pot ser qualsevol creació artística en qualsevol format, però sempre ha de ser contingut relacionat amb la lluita contra la violència masclista. «Es pot fer individualment, amb el grup d'amigues i amics, a través de la comissió fallera, la comparsa, la família, etc.», han declarat fonts de l'Ajuntament.

Totes les obres s'hauran d'enviar, abans del 25 de novembre al correu electrònic 𝗶𝗴𝘂𝗮𝗹𝘁𝗮𝘁@𝗴𝗼𝗱𝗲𝗹𝗹𝗮.𝗲𝘀, i aniran publicant-se en la pàgina de Facebook d'Igualtat Godella. En acabar la Setmana Contra la Violència de Gènere es muntarà un collage amb totes les aportacions.

La regidora d'Igualtat, Teresa Bueso, convida al veïnat a participar en esta iniciativa i en la programació que des del Consistori s'ha preparat amb motiu del 25-N. «La lluita contra la violència de gènere és cosa de totes i tots, i volem demostrar que en Godella som un poble unit i sense fissures en la lluita contra esta xacra social», ha conclòs Bueso.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sagunt acull el divendres una obra de teatre d'una famosa companyia valenciana" "'La mort de Guillem', Millor Llargmetratge en els Premis de l'Audiovisual Valencià"