L'Ajuntament de Godella fomenta el comerç local i de proximitat durant les festes nadalenques

La intenció és fer front a l'impacte negatiu que ha tingut el coronavirus
La Regidoria de Consum busca conscienciar a la població | Ajuntament de Godella

L'Ajuntament de Godella, en la comarca de l'Horta Nord (València), ha creat una nova campanya per a fomentar el consum en els comerços i establiments locals en una època tan important com el Nadal.

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha fet dismunuir els ingressos dels comerços locals durant els últims mesos. Per este motiu, la Regidoria de Consum, dirigida per Teresa Bueso, busca conscienciar a la població per a que acudisca a les tendes i comerços de la localitat per a les seues compres nadalenques.

La campanya està consolidada en els grans valors del comerç local, exemplificats en cadascun dels més de 100 establiments establits en Godella.

La proximitat, l'atenció personalitzada, la vida que oferix la compra en el municipi o la varietat dels establiments són algunes de les raons per les que la ciutadania ha de fer les seues compres sense eixir del poble.

Mantindre viu el comerç local

Teresa Bueso, regidora de Comerç, ha explicat la importància del consum en Godella per a «fomentar l'economia local i ajudar a totes les persones que fan un gran esforç per a mantindre viu el nostre comerç».

«Sabem que la pandèmia provocada pel virus ha afectat greument tant als comerços com a les economies familiars. Per este motiu, des de l'Ajuntament volem posar el nostre granet d'arena per a incentivar el consum de proximitat en els comerços que tenim al costat de casa», ha continuat la regidora.

Finalment, Bueso ha enviat un missatge de suport a comerciants i consumidors: Â«Necessitem que tots fem un esforç per a continuar disfrutant de fer la compra en les tendes del nostre poble i, per eixe motiu, tractar de quedar-nos en Godella per a continuar fent que l'economia circular es quede en casa».

L'Ajuntament de Godella ha llançat una nova campanya 📢 per a fomentar el consum en els comerços i establiments locals 📍...

Publicada por Ajuntament de Godella en Jueves, 3 de diciembre de 2020

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La mesura de la Generalitat per a controlar els brots en les residències" "URGENT: Alcen el tancament perimetral de dos localitats valencianes"