Un grup activistes feministes ocupa la Delegació de Govern de València

El col·lectiu demana la derogació de la Llei Mordassa
Han entrat cap a les 10.30 hores del matí | Twitter

Este matí de divendres, cap a les 10.30 hores, un grup d'activistes feministes de l'Assemblea Feminista de València ha ocupat el Palau del Temple de la capital valenciana, seu de la Delegació del Govern, com a senyal de protesta i per a demanar la derogació de la Llei Mordassa.

Segons explica el col·lectiu feminista a través de les seues xarxes socials, el que demana és l'arxiu de tots els procediments administratius en curs relatius al moviment feminista; el reconeixement públic a on conste que les persones més afectades per la Llei Mordassa han estat les essencials, en major mesura són dones migrants; i eI reconeixement de les càrregues i abusos policials a les mobilitzacions per la llibertat d’expressió.

A conseqüència d'esta protesta, al llarg del matí la gent s'ha anat acostant fins a les portes del Palau del Temple, a on a hores d'ara hi ha persones agrupades en la porta. Mentres, el grup d'activistes de l'Assemblea està dins, en el pati de l'edifici, el que les forces de vigilància i seguretat han tancat a causa de la protesta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pirategen el perfil oficial d'Instagram de la Junta Central Fallera i ha de fer un nou" "El territori valencià no arribarà a la immunitat de grup fins a agost de 2022"