Un grup d'alumnes dels Salesianos d'Elx visita Notre Dame just abans de l'incendi

Ela alumnes són estudiants del curs de 4t d'ESO, i es troben a França de viatge de final de curs.
Imatge de l'incendi a la catedral de Notre Dame | València Diari

 

Un grup d'alumnes valencians van visitar aquest dilluns de vesprada la catedral de Notre Dame de París, instants abans que es produïra l'incendi que ha deixat greument danyat aquest monument gòtic de la capital de França.

 

L'alumnat pertany al centre educatiu Salesianos d'Elx (El Baix Vinalopó), i són els estudiants del curs de 4t d'ESO, que es troben a França de viatge de final de curs.

 

Els alumnes, acompanyats pels seus professors, van realitzar la visita a la catedral de Notre Dame de vesprada, just uns minuts abans que s'originara el devastador incendi. D'aquesta manera, van ser uns dels últims visitants que van poder admirar el monument en el seu estat previ al tràgic incendi.

 

 

Des del mateix centre Salesianos d'Elx es va realitzar una publicació a les xarxes socials per a informar que tots els participants en el viatge, alumnat i professors, es trobaven bé. A més, s'assenyalava que el col·legi estava pendent de la situació per a fer que el viatge dels estudiants de 4t continuara amb normalitat en terres franceses.

 

Els bombers donen per controlat l'incendi de la catedral de Notre Dame de París

Els Bombers de París han aconseguit finalment controlar l'incendi declarat aquest dilluns de vesprada a la històrica catedral de Notre Dame de París, el monument més visitat del món, amb tretze milions de turistes anuals. Segons ha indicat el cos d'emergències, les flames han afectat sobretot la teulada, però l'estructura «està fora de perill», i la possibilitat de quedar completament destruïda sembla ja improbable.

 

Tot i això, els bombers continuen actuant a la zona, remullant i inspeccionant les zones afectades. També cal dir que la Fiscalia de París ha informat que ja està en marxa una investigació per tal d'esbrinar les causes de l'incendi. En concret, la investigació s'ha obert per «destrucció involuntària per incendi» del conegudíssim monument.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram