Els hostalers valencians opten per avan莽ar al migdia els sopars de la Nit de Cap d'Any

El col路lectiu treballa en la preparaci贸 d'una oferta gastron貌mica excepcional
S'espera un nivell de facturaci贸 芦amb p猫rdues de m茅s d'un 60% respecte a 2019禄 | ACN

El president de la Confederaci贸 Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, Manuel Espinar, ha avan莽at que el col路lectiu treballa en la preparaci贸 d'una oferta gastron貌mica que advoca per traslladar a la franja de migdia les tradicionals celebracions i sopars de la Nit de cap d'any per a 芦incentivar a un sector que necessita m茅s que mai als seus clients禄.

Espinar ha assenyalat, que la Confederaci贸 est脿 donant incentius als hostalers perqu猫 貌briguen els seus establiments al migdia. 芦Enguany diem al p煤blic que obrirem, no de la mateixa forma que altres anys, sin贸 d'una forma l煤dica, perqu猫 la gent vinga amb els seus amics amb els que no es podr脿 ajuntar a la nit禄, ha afirmat.

El representant ha confiat en qu猫 芦la gent isca a nivell individual o en grups xicotets perqu猫 al final, un poc d'activitat haur脿 d'haver禄.

Sobre les possibles mesures restrictives vigents en el per铆ode de Nadal, Espinar ha indicat que 芦si la situaci贸 seguix com ara, es mantindria la limitaci贸 del 30% de l'aforament dins dels locals i del 50% en les terrasses i un m脿xim de 6 persones per taula禄". Per aix貌, ha apuntat que es faran menjars adaptats a este format.

El 'tardeo', la nova alternativa

L'horari en qu猫 treballa la Confederaci贸 per a les celebracions de l'煤ltim dia de l'any 茅s el de menjars, ha precisat. A dem茅s, aquells establiments que compten amb terrassa podran aprofitar esta instal路laci贸 per al 'tardeo'.

En esta l铆nia, Espinar ha remarcat l'ambient l煤dic, que no festiu per a acomiadar l'any 芦com D茅u mana禄. 芦No podrem ballar per貌 s铆 que estar amb amics i familiars amb els que no podrem estar per la nit禄, ha assegurat.

En termes econ貌mics, ha assenyalat que, tradicionalment, per a alguns establiments hostalers la nit del 31 de desembre 芦significa facturar m茅s d'un 10% del total del mes禄, una franja important铆ssima. No obstant aix貌, ha expressat que 2020 ser脿 un any at铆pic perqu猫 芦les limitacions s贸n les que s贸n禄. D'esta forma, ha apuntat que s'espera un nivell de facturaci贸 芦amb p猫rdues de m茅s d'un 60% respecte a 2019禄, entre altres causes, per la 芦por end猫mica que hi ha en la societat禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"15 resid猫ncies concentren un ter莽 dels residents morts" "Un diputat revela sense voler la data del final de l'estat d'alarma"