Publiquen un informe que explica totes les discriminacions econ貌miques que patim els valencians

La Fundaci贸 Vincle ha presentat l鈥橧nforme EuroMedi dins del context geogr脿fic de l鈥橢uroregi贸 Mediterr脿nia
Acte de la presentaci贸 del llibre celebrada en Barcelona | Joan Pujadas

Este dimecres la Fundaci贸 Vincle ha presentat en Barcelona l鈥Informe EuroMedi. Es tracta de l'an脿lisi de les potencialitats de l鈥Euroregi贸 Mediterr脿nia i de les limitacions que li s贸n imposades.

El volum, elaborat per l鈥檈conomista Josep Reyner i coordinat per Jordi Manent, explica de manera sint猫tica i aprofundida les discriminacions econ貌miques i en infraestructures que patixen els territoris de l鈥橢uroregi贸 Mediterr脿nia, que segons la Fundaci贸 s贸n principalment Val猫ncia, les Illes Balears i Catalunya.

El llibre est脿 dividit en 13 grans tem脿tiques i en 60 apartats i t茅 la clara voluntat de qu猫 la informaci贸 que publica entre pels ulls. Per aix貌 compta amb 150 gr脿fics, infografies i taules, i tamb茅 amb algunes il路lustracions del conegut dibuixant Miquel Ferreres.

La Fundaci贸 Vincle explica que t茅 la intenci贸 d鈥enviar pr貌ximament un exemplar de l鈥檌nforme al president Ximo Puig, a la vicepresidenta M貌nica Oltra i a tots els consellers del govern, una acci贸 que tamb茅 es repetir脿 per als presidents, vicepresidents i consellers de Catalunya i Balears.

Portada de l'Informe Euromedi | Fundaci贸 Vincle

Es pot consultar una versi贸 en l铆nia

En la presentaci贸 de Barcelona han parlat Marta Curto, directora general d鈥橝n脿lisi Econ貌mica de la Generalitat de Catalunya, i l鈥檈conomista i exeurodiputat Ramon Tremosa. Els organitzadors de l鈥檃cte ja estan preparant presentacions en Val猫ncia i Palma a partir de setembre.

L鈥橧nforme EuroMedi es pot comprar en la versi贸 extensa, per貌 tamb茅 es pot consultar en l铆nia la versi贸 resumida, disponible per a tots, penjada en el web de la Fundaci贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Concierto de la Banda Municipal de Alicante en homenaje a las v铆ctimas del coronavirus" "Retiren del mercat un popular medicament: contenia una pe莽a met脿l路lica"