Ribó assegura que «no hi haurà Falles fins que no s'aconseguisca una immunització suficient amb la vacuna»

La cancel·lació de la Fira d'Abril de Sevilla preocupa al món faller
Joan Ribó ha opinat sobre la celebració de les Falles del 2021 | Cedida

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha intervingut este matí de divendres, en l'emissora radiofònica Cadena Ser, a on ha sigut preguntat per la celebració de les Falles del 2021.

Segons ha publicat el diari 'Levante-EMV', Ribó ha assegurat que caldrà esperar que la vacuna proporcione immunitat per a poder celebrar les Falles. «No puc concretar res, però el tema de vacunació del coronavirus ens obri una possibilitat que no al març, però més endavant sí que podrà haver-hi unes falles normals», ha manifestat l'edil municipal.

 Amb estes declaracions, l'alcalde Joan Ribó ha confirmat que les Falles de València no seran ni suspeses, ni suprimides, sinó posposades en el calendari de l'any que ve.

L'alcalde confia a poder fer unes falles ben fetes

Durant la seua intervenció, Ribó ha recordat que la decisió «l'han de dir les autoritats sanitàries, però al març no crec que siga possible. Però igual sí que és possible posteriorment, amb uns nivells d'immunització alts».

A demés, l'alcalde de la capital del Túria ha afegit que «l'objectiu del món faller és fer unes falles ben fetes. Després de molts mesos. Si hem d'esperar, esperarem però amb voluntat de fer-les».

Cancel·lació de la Fira d'Abril de Sevilla

Precisament este anunci es produïx després que els organitzadors de la Fira d'Abril de Sevilla hagen anunciat que suspenen este esdeveniment per al 2021.

El món faller està molt preocupant després d'haver conegut la cancel·lació de la fira andalusa, perquè encara que són conscients dels augments de contagis del coronavirus, tenen pendent una reunió de la comissió de seguiment de les Falles amb Sanitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Les noves dades del Covid-19 en Espanya" "Jordi Sirera, un dels primers valencians vacunats contra el Covid-19"