L'Ajuntament de Torrent distribueix botelletes per a netejar les miccions de gossos

Les persones amb mascotes han de censar als cans en el registre municipal (TDIC) i rebran l’envàs.
Cartell que promou la neteja de les miccions canines a Torrent | Ajuntament de Torrent

 

L'Ajuntament de Torrent continua treballant en la campanya de benestar animal que va posar en marxa per a conscienciar sobre el cens de mascotes i insistir en la responsabilitat que tenen els propietaris de mantindre neta la via pública. En aquesta fase de la campanya, el consistori distribuirà, de manera gratuïta, botelletes perquè les persones que disposen d'animals de companyia isquen al carrer amb les mateixes i aboquen el contingut sobre les miccions. D'aquesta manera s'aconsegueix evitar la deterioració del mobiliari urbà i les males olors, mantenint una ciutat neta per a tots i totes.

 

Per a recollir les botelletes, els i les propietàries hauran de registrar a les seues mascotes en el cens municipal d'animals de companyia, recordant l'obligació de censar als animals, principalment gossos i gats, en el termini de tres mesos des del naixement o un mes després de la seua adquisició. La inscripció pot realitzar-se gratuïtament en el TDIC, planta baixa de l'Ajuntament de Torrent; o bé de manera electrònica en www.torrent.es. En el cas que el gos ja estiga inscrit, es pot recollir l'envàs presentant la placa acreditativa. A més, s'entregarà un portaborses per a la recollida d'excrements.

 

Les botelletes han de contindre detergents enzimàtics, vinagre o derivats d'àcid cítric, i abocar el contingut sobre les miccions. Igualment, l'ajuntament recorda la prohibició d'utilitzar lleixius o productes amoníacs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!