La llista d'admesos de la borsa d'ocupació de Correus 2021 es publicarà el dijous

D'esta manera, es posa punt final a l'espera de les més de 395.000 persones que es van inscriure en el procés abans que s'esgotara el termini de sol·licituds

La llista d'admesos de la borsa d'ocupació de Correus 2021 es publicarà este dijous 17 de juny.

Així ho va anunciar recentment el sindicat CSIF, després de reclamar en diverses ocasions la publicació del llistat provisional.

D'esta manera, en només dos dies es posa punt final a l'espera de les més de 395.000 persones que es van inscriure en el procés abans que s'esgotara el termini de sol·licituds.

Quasi 4 mesos després d'eixa data, la llista d'admesos de la borsa d'ocupació de Correus 2021 es publicarà, de manera provisional, este dijous.Termini d'al·legacions per a la borsa de treball de Correus

 

En publicar-se el llistat provisional d'admesos i exclosos en el procés de selecció, Correus obrirà un termini perquè els candidats que ho estimen oportú puguen presentar possibles al·legacions.

Transcorregut este termini, l'empresa publicarà finalment les borses configurades amb les persones que les integraran de manera definitiva.I quan arrancaran les noves bosses?

 

L'inici de les noves borses d'ocupació de Correus és una altra de les incògnites per resoldre.

Com publiquem en Portalparados, la previsió apuntava a l'1 de juny com a data d'inici.

No obstant això, els retards en la configuració de la llista provisional d'admesos va impedir que així anara.

Esgotada esta data, CSIF va proposar recentment el pròxim 1 de juliol.

En un comunicat publicat este mateix dimarts, el sindicat ha anunciat que exigirà a Correus que anuncie la nova data prevista per a arrancar estes noves borses d'ocupació.

Punxa ací per a accedir a la secció de ‘Persones i Talent’ de la pàgina web de Correus.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El director de l'Institut Cervantes visita l'Acadèmia Valenciana de la Llengua" "La Diputació de Castelló secunda amb 90.000 euros a les associacions taurines"